Belső árnyékolók - reluxák, szalagfüggönyök

Reluxák:

A reluxa az egyik legnépszerűbb és legrégebben elterjedt árnyékoló, mely az évek alatt a változó igényeket figyelembe véve képes volt mindig megújulni és korszerűbb típusokkal megjelenni a piacon.

Szalagfüggönyök:

Népszerű megoldás közintézmények, irodák és családi otthonok belső árnyékolására. Ferde, egyenes és íves felületekre szerelhető. Kezelhetősége könnyű a gyöngylánc segítségével. A kívánt fénymennyiség a lamellák beállításával szabályozható. Kezelése: a kezelőtől jobb oldalra, bal oldalra vagy középről két fele gyűjtő.

Reluxák:

Modern, praktikus, elegáns. Alumíniumból készült lamelláinak köszönhetően könnyen kezelhető, gazdag színválasztékban rendelhető. A lamellák 16 és 25 mm széles alumíniumból készülnek. A lamellák a fény irányát és mennyiségét a sín oldalán levő üvegpálca segítségével változtathatjuk. A lamellák függőleges mozgását zsinórral lehet végezni.

Szalagfüggönyök:

Az irodák és bankok egyik legideálisabb árnyékolója a szalagfüggöny, de akár otthonunkba is ideális választás lehet, mely tökéletesen alkalmas a nagy üvegfelületekkel rendelkező nyílászárók árnyékolására.

A lamellák elfordításával szabályozhatja a beáramló fény mennyiségét, melynek köszönhetően kellemes hangulatot varázsolhat helységeibe. A lamellák széles színválasztékának köszönhetően, otthonában is élvezheti a szalagfüggöny által teremtett hangulatos fény-árnyékot. Számítógéppel ellátott munkahelyek vagy annak munkaterületeinek árnyékolására ajánljuk a fényzáró - általában PVC alapú lamellák alkalmazását.