Belső árnyékolók - reluxák, szalagfüggönyök

Reluxák

Modern, praktikus, elegáns. Alumíniumból készült lamelláinak köszönhetően könnyen kezelhető, gazdag színválasztékban rendelhető. A lamellák 16 és 25 mm széles alumíniumból készülnek. A lamellák a fény irányát és mennyiségét a sín oldalán levő üvegpálca segítségével változtathatjuk. A lamellák függőleges mozgását zsinórral lehet végezni.

Ferde reluxa

Szalagfüggönyök

Az irodák és bankok egyik legideálisabb árnyékolója a szalagfüggöny, de akár otthonunkba is ideális választás lehet, mely tökéletesen alkalmas a nagy üvegfelületekkel rendelkező nyílászárók árnyékolására.

A lamellák elfordításával szabályozhatja a beáramló fény mennyiségét, melynek köszönhetően kellemes hangulatot varázsolhat helységeibe. A lamellák széles színválasztékának köszönhetően, otthonában is élvezheti a szalagfüggöny által teremtett hangulatos fény-árnyékot. Számítógéppel ellátott munkahelyek vagy annak munkaterületeinek árnyékolására ajánljuk a fényzáró - általában PVC alapú lamellák alkalmazását.

Szalagfüggöny akár motoros változatban is!

Roletta

A roletta egy olyan belső árnyékoló, mely népszerűségét praktikusságának és rendkívül kicsi helyigényének köszönheti.

Esztétikus megjelenésének köszönhetően minimalista irodákban, lakásokban tökéletesen helytáll.

A roletta textil ellenáll a szennyeződéseknek, taszítja a port, a kéznyomok sem látszódnak meg rajta.Sávroló

Tartsa távol a kíváncsi tekinteteket, miközben kellemes fényviszonyok között dolgozik vagy pihen!

A sávrolók megjelenése igazán kellemes hangulatot teremthet otthonában vagy irodájában!  Hangsúlyosak, ám mégsem hivalkodók, tökéletesen belesimulnak otthonok, irodák, valamint üzletek belső designjába is. Textil felületükön sötétítő és fényáteresztő csíkok váltakoznak, a textil duplán fut, az egyik vége a szerkezethez rögzített, a másik vége pedig egy alumínium tengelyre tekeredik. A vászon magasságának és a két egymást követő sáv mozgatásával változtathatjuk a beengedett fény mennyiségét.

Japán fal

A modern dizájn és a maximális funkcionalitás egyedülálló kombinációját teszi lehetővé.

Elegánsan kiegészíti a belső teret, és egyben felváltja a sötétítő függönyöket. Előnyei közé tartozik a nagy területek árnyékolásának lehetősége. Különleges fény- és térhatást kölcsönöz.Pliszé árnyékoló

Különösen rugalmas, elegáns és dekoratív ablakárnyékolási megoldás. A pliszé árnyékoló hatékony, tökéletes és esztétikus árnyékolási mód.